Administrateur in Nijmegen

Opzoek naar een Administrateur in Nijmegen? Wil jij namelijk hulp inschakelen met het bijhouden van jouw administratie, omdat je het zelf niet meer zo goed kan bijhouden? En het liefst in Nijmegen? Dan kan dat namelijk via Finrex!

Bij Finrex heeft namelijk veel ervaring bij het helpen met de administratieve werkzaamheden. Als het je bijvoorbeeld niet lukt om zelf je administratie goed bij te kunnen houden? Dan kan Finrex jouw financiële gedeelte van jouw bedrijf overnemen. En zo kan jij je natuurlijk bezig houden met andere werkzaamheden van het bedrijf.

Eigen ervaring

Samen met een hele goede vriendin van mij hebben wij al 2 jaar een eigen kledingwinkel opgericht. Met ons kledingwinkel gaat het nog aardig goed. Wat ons wel is opgevallen is dat we geen goede inzicht hadden op onze administratie. We besloten daarom ook om een administrateur in te schakelen die ons een handje kon helpen. Dit hadden we namelijk gedaan via Finrex. Ons kledingwinkel ligt namelijk in Nijmegen en het leek ons verstandig om een administrateur van Nijmegen te hebben. Na een tijdje geholpen te worden met de administratie van ons kledingwinkel. Hebben we besloten om zelf weer onze administratie bij te houden.