Cleanroom die voldoet aan alle eisen gezocht?

DENIOS

Ken jij een cleanroom die aan alle eisen voldoet? Mijn werkgever heeft mij namelijk deze opdracht gegeven om ernaar op zoek te gaan. Echter valt de aanbod wat ik tot nu toe heb gezien mij nogal tegen. Althans, de ruimtes die ik op het internet had gezien zijn naar mijn mening te klein. Hierdoor is het niet echt mogelijk om het werk op te pakken zoals wij het willen. Zelf ben ik namelijk werkzaam in een laboratorium. Voornamelijk onderzoeken wij diverse stoffen en proberen er een oplossing voor te vinden hoe dat de werking ervan is. Dit lijkt erg lastig om te zien, al moet ik zeggen dat het onwijs leuk is om te mogen doen! Sinds een paar maanden mag ik dit werk uitvoeren en daar geniet ik oprecht van.

cleanroomNieuwe cleanroom gezocht

Mijn werkgever vertelde aan mij dat hij graag nog een cleanroom wilde. Hierdoor heb ik mijzelf aangeboden om te gaan zoeken op het internet. Achteraf gezien was het wel eenvoudig, zolang je maar weet waar je moet zoeken! Ik was namelijk terecht gekomen op de website van Denios. Op de website van dit bedrijf zag ik al meteen een aantal oplossingen. Hiermee ben ik vervolgens naar mijn werkgever gestapt.