De lekkerste catering op een festival

Tijdens een festival heb ik voor het eerst kennis gemaakt met het eten van Viet Yam. Normaal zou ik niet snel gaan voor Vietnamees eten, maar de sfeervolle foodtruck en de heerlijke geur hebben me over de streep getrokken. Alle gerechten zijn, in zoverre ik ze geproefd heb, even smaakvol en ontzettend lekker. Het eten zag er allemaal heel vers en kleurrijk uit. Je zag gewoon dat het met liefde werd klaargemaakt. Ondanks dat ik op een catering festival was, had ik de mogelijkheid om voor gezond eten te gaan.

Goede service

Ook op de service heb ik niks aan te merken. Het was druk op het festival en bij Viet Yam, maar desondanks had ik snel mijn eten. Vaak gaat daarbij, omdat er zo snel gewerkt wordt, de kwaliteit van het eten verloren, maar dat was bij Viet Yam niet het geval. Het is altijd maar de vraag hoe de catering op zo’n groot festival is, maar ik kan wel zeggen dat Viet Yam alles onder controle had. Eet jij vaker Vietnamees eten of zou je, net zoals ik, deze foodtruck waarschijnlijk voorbij gelopen zijn? Laat jezelf eens verrassen door Viet Yam. Je zult er geen spijt van krijgen!