Dit is de beste rijschool van Arnhem en omstreken

rijschool arnhem

rijschool arnhemVoor mijn zoon ben ik laatst gaan zoeken naar een rijschool in Arnhem. Hij werd namelijk 2 weken geleden 18 jaar oud en daarvoor wilden mijn man en ik hem zijn eerste les cadeau geven. Daarvoor vond ik het wel belangrijk dat hij hier goed op zijn plek zou zitten. Soms heeft hij namelijk wat moeite met leren en daar moet natuurlijk wel rekening mee gehouden worden. Om die reden ben ik gaan kijken of iemand hier ervaring mee had. Op internet vond ik veel goede ervaringen met Wesseldijk, dus op hun website ben ik toen even gaan kijken. Hier vond ik heel veel informatie over wat zij te bieden hebben. Zo zag ik dat de prijzen hier ook lager liggen dan ik had verwacht. Geld besparen is natuurlijk altijd mooi meegenomen, dus daarom heb ik direct contact opgenomen.

Dit valt mee

Tijdens dit gesprek kwam ik erachter dat deze rijschool in Arnhem nog plek had op de dag dat ik wilde. Dat kwam mooi uit en daarom heb ik de afspraak meteen vastgezet. Wij zijn gegaan voor een pakket waarin ook de examens zitten. Zo hadden wij meteen overzichtelijk wat alles zou gaan kosten en dat was minder dan wij hadden begroot. Heel erg fijn!