Eindelijk een mooie sleutelhanger met foto

sleutelhanger met foto

Vorige maand heb ik voor mijzelf een mooie sleutelhanger met fotosleutelhanger met foto gekocht. Dit wilde ik al een langere tijd hebben, maar het kwam er nooit echt van. Nergens kon ik precies vinden wat ik wilde. Bij ons in de stad zit wel een drukkerij waar ik dit kon laten doen, maar die was erg duur. Zoveel geld wilde ik er dan ook weer niet aan uitgeven, dus ik ben verder blijven zoeken. Op internet kwam ik uiteindelijk uit in een webshop die hier perfect voor is. Zij hebben een heel erg groot assortiment met hele schappelijke prijzen. Daardoor is het voor ieder budget toegankelijk en zo ook voor de mijne.

Een leuke ontdekking

Hier heb ik ook mijn sleutelhanger met foto besteld. De afbeelding die ik erop heb laten zetten is er eentje van mij en mijn vriend tijdens onze vakantie in Amerika. Dit is zo’n fijne herinnering die ik voor altijd wil blijven koesteren. Toen ik hem ontving, heb ik deze direct aan hem laten zien. Hij was zo enthousiast hierover dat hij er nu zelf ook eentje wil. Hier worden ook telefoonhoesjes verkocht, dus dat lijkt mij ook heel erg leuk om te hebben. Binnenkort ga ik hier denk ik weer een kijkje nemen.