Het voordeel van verven behang

Met glasvezelbehang kun jij met gemak verven behang realiseren. Sterker nog het glasvezelbehang is hier speciaal voor gemaakt. De materialen van het behang zijn heel speciaal, waardoor het niet in veel kleuren verkrijgbaar is. Het glasvezelbehang is ook een mooie invulling in jouw interieur, maar als jij een bepaalde kleur in jouw huis hebt is het niet moeilijk om jouw gestructureerde muurtje een warme of frisse kleur te geven door dit te verven. Je kunt hiervoor elke verf gebruiken.

verven behang

Het verven behang hoe doe je dat? 

Je moet bij het verven behang wel een aan paar dingen denken. Je moet zorgen dat het behang strak op de muur wordt geplakt, en dat het op een effen ondergrond is geplakt. Oneffenheden blijf je anders voor altijd zien. Als je het behang gaat schilderen, moet je dit mooi gelijkmatig doen. Werk zo vlot mogelijk en gebruik genoeg verf.

Het glasvezelbehang is erg populair doordat het een stevige, mooie en gebruiksvriendelijke behang is. Het behang wordt geïmporteerd uit Duitsland en Scandinavië. De naam glasvezel komt van: glasweefsel, glasvlies en renovlies.

Glasvezelbehang is van hoge kwaliteit daarom is het zwaarder. Dit maakt het wel sterker en beter verwerkbaar. Wij raden jou het gewicht aan tussen 130 gr/m2 en 140 gr/m2. Het te hoog aantal grammen sluit vaak niet goed aan, waardoor naden ontstaan. Tevens neemt een te zwaar product teveel latex op.