Kies voor een pianist op je feest of evenement

Bij een pianist zullen de meeste mensen toch aan klassieke muziek denken maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Als je veel van pianomuziek houdt maar niet zo van de klassieke stijl bent en een feestje geeft kun je ook voor een pianist kiezen die andere muziek ten gehore brengt.
Muziekstijlen op de piano

Bij evenementenbureau Evenses kun je ook kiezen voor pianisten die een andere muziekstijl spelen dan klassiek. Denk hierbij aan blues, jazz of popmuziek. Ook zijn er pianisten in te huren die het publiek kunnen entertainen tussen het spelen door of die zichzelf al zingend begeleiden op de piano.
Bekijk de diverse pianisten

Als je wilt weten welke pianisten je kunt boeken via Evenses neem je het beste eerst een kijkje op hun website. Je kunt een keuze maken uit diverse pianisten waarover je de nodige informatie kunt lezen maar waarvan je ook demo’s kunt bekijken om zo te horen wat voor muziek zij maken.

Pianist alleen of samen met een dj

Als je een feest geeft voor bijvoorbeeld een bruiloft of huwelijksverjaardag kun je er ook voor kiezen een dj in te huren om dit feest te begeleiden. Het is echter ook mogelijk een pianist samen met een dj op te laten treden. Als deze combinatie je wel wat lijkt informeer dan naar de mogelijkheden.
Eigen instrument

Een pianist die je boekt brengt zijn eigen digitale piano mee maar als je de beschikking hebt over een vleugel of piano is dat uiteraard ook goed. Deze kun je ook mee boeken indien deze niet aanwezig is op de locatie van het feest.
Vraag na wat de kosten zijn voor een pianist

Als je graag van tevoren wilt weten wat een pianist je gaat kosten en of deze beschikbaar is op de dag dat jij een feest geeft kun je altijd inlichtingen inwinnen bij Evenses, zowel telefonisch als via de mail. Ook kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.