Op zoek naar grafstukken?

grafstukken

Ga je regelmatig op bezoek bij een grafsteen van een overleden dierbare? Dan zijn grafstukken iets moois om het grafsteen mee te versieren en om respect mee te tonen. Een grafstuk is een perfecte manier om te tonen dat er nog aan de dierbare wordt gedacht. Het is dus een perfecte manier om een grafsteen van een dierbare te versieren, terwijl je ook respect toont.

Onderhouden is niet nodig bij deze grafstukken

grafstukken

De grafstukken van het bedrijf Afscheid Met Bloemen behouden een langere tijd hun vorm met weinig of geen onderhoud. Het ene grafstuk heeft iets meer aandacht nodig dan de andere, dus vindt er een op onze webshop die goed bij jouw scenario past. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld ook een grafstuk dat bestaat uit scherven en planten, waarbij er gebruik is gemaakt van vetplanten en mos. Hierdoor kan een grafstuk lang zonder onderhoud blijven, omdat vetplanten water en voedsel opslaan in het blad. De planten zijn erg stevig en kunnen goed tegen diverse weersomstandigheden.

Andere soorten

Naast het voorbeeld van het grafstuk gemaakt met vetplanten en mos heeft het bedrijf uiteraard ook andere. Er is een plantenarrangement in potten die volledig verlijmd zijn op de ondergrond. Hierdoor waaien ze niet om. Bezoek de site voor meer!