Op zoek naar vacature projectleider bouw?

Wijnen

Ben jij op zoek naar vacature projectleider bouw, zoek dan niet verder. Want regelmatig zijn deze te vinden bij Wijnen Bouw. een professioneel bedrijf waar alleen maar bouwprofessionals werkzaam zijn. Regelmatig komen hier nieuwe opdrachten binnen, hoofdzakelijk projecten in de (utiliteits-)bouw. Zowel kleine, bescheiden projecten, maar ook bijzondere en complexe projecten komen hier binnen. Hierdoor zijn er ook medewerkers nodig die deze projecten goed kunnen begeleiden en hierdoor staan er veel vacatures op hun website.

Hier kan je een vacature projectleider bouw vinden

Wijnen Bouwgroep is een familiebedrijf die al vanaf 1885 aan het bouwen is. Inmiddels zijn hier ongeveer 200 medewerkers aan het werk en hebben zij een gemiddelde jaaromzet van 150 miljoen euro. Dit bedrijf ontwerpt, ontwikkeld, bouwt, installeert en beheerd diverse projecten.

Wil jij ook medewerker van dit bedrijf worden, neem dan een kijkje op de website. Hier staan diverse vacatures op en wellicht ééntje waar jij naar op zoek bent. Een leidinggevend beroep of juist niet, je kan het hier allemaal vinden. Niet alleen is de sfeer hier goed, maar ook het salaris. Bovendien krijg je als projectleider een telefoon van de zaak en veel verantwoordelijkheid. Daarom wacht niet te lang en solliciteer op één van deze functies. .