Video laten ondertitelen: waarom heb ik het gedaan?

Aangezien ik veel reis, was ik op het idee gekomen om alles op camera vast te leggen. Uiteindelijk ben ik uitgenodigd tot een vlogger en maak ik ook video’s over mijn dagelijkse leven. Echter heb ik niet altijd tijd om mijn video laten ondertitelen waar nodig. Sommige delen van mijn video’s zijn namelijk moeilijk verstaanbaar en dan is er natuurlijk wel ondertiteling nodig. Ik ben dus op zoek gegaan naar iemand of een dienst die me dat kon aanbieden. Dan ben ik uiteindelijk uitgekomen op https://www.zoomscript.nl. Nu neemt Zoomscript de ondertiteling van mij over en kan ik me volledig focussen op de content van mijn video’s.

Video laten ondertitelen: mijn mening over https://www.zoomscript.nl  

Ik ben zeer tevreden over Zoomscript, zonder Zoomscript had ik veel minder ver gestaan en had ik veel minder kwalitatieve content kunnen leveren. Zoomscript heeft mij de ruimte gegeven om zelf te kunnen groeien, door een deel van mijn activiteiten van me over te nemen. Ik ben alvast zeer tevreden en ben heel blij dat ik heb leren kennen heb.