Wolky sneakers dames collectie met steunzolen

Wolky sneakers dames

Goede sneakers zijn essentieel als je vaak lange stukken loopt. Zeker als je steunzolen hebt is het van belang om goed schoeisel te hebben. Maar waar moet je op letten bij het kopen van sneakers wanneer je steunzolen hebt? In deze blog worden een aantal tips op een rijtje gezet. Allereerst komt de materieelkeuze aan bod en daarna de vorm van de Wolky sneakers dames. Lees snel verder!

Wolky sneakers dames

Uitneembaar voetbed in sneakers

Zodra je de zoektocht naar sneakers begint is eerst handig om op zoek te gaan naar een merk waar je vaak het voetbed uit de sneakers kunt halen. Dit scheelt een hoop frustratie. Wolky heeft bijvoorbeeld verschillende sneakers voor dames waarbij het voetbed uitneembaar is. Verder zijn de materialen van deze sneaker zo uitgekozen dat ze comfortabel zitten. Als er bijvoorbeeld stiksels zitten bij je tenen doet dit af aan het draagcomfort. Bij Wolky sneakers dames is er voor gekozen om het voetbed te maken van kurk en memoryfoam. Dit zorgt er voor het voetbed zich naar je voeten vormt. Hierdoor ervaar je meer ondersteuning en zorgt het voor een dempende werking.

Qua vorm is het ook handig om te kijken naar de breedtematen. Deze bepalen voor een groot deel namelijk ook de vorm van de schoen.