Dakterras aanleggen Amsterdam

Veel mensen die in de stad wonen, missen het hebben van een tuin om hun vrije tijd in door te brengen op mooie en zonnige dagen. Het wonen in Amsterdam biedt vele voordelen maar helaas zijn woningen met een tuin aan eerder zeldzaam. Een dakterras aanleggen in Amsterdam biedt hier de ideale oplossing voor.

Geniet in alle rust en comfort

Wanneer je beslist een dakterras te laten aanleggen, gaan wij eerst en vooral ter plaatse komen kijken en alles opmeten om van daaruit te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Dakterrassen bestaan in verschillende uitvoeringen en binnen verschillende stijlen, die helemaal op maat van de klant worden gemaakt en afgewerkt. Niet alleen het aanleggen van het dakterras wordt door ons gedaan, wij staan ook in voor de volledige afwerking en aankleding. Zo kan je ervoor kiezen bepaalde plantenbakken te voorzien, bepaalde accenten te leggen en zelfs een heuse wellness accommodatie toe te voegen. Uiteraard kies jij volledig zelf hoe je het wil en geven wij enkel ons advies.
Maak je ook over de wettelijke bepalingen geen zorgen, indien bouwvergunningen zouden nodig zijn, nemen wij de administratie hiervan ook op ons. 
Na jouw goedkeuring van onze offerte, leggen wij een datum vast en vatten wij het aanleggen van jouw perfecte dakterras aan.