De keukenwinkel te Haarlem

De keukenwinkel te Haarlem dat is natuurlijk de KeukenFavoriet. De keuze is zeer groot, ze hebben echt voor iedereen de perfecte keuken. Ik heb er tot nu toe al drie keukens gekocht. Een voor mijn vorige huis en nu de tweede voor mijn huidige woning. De andere stond al weer 12 jaar en dus was het wel eens tijd voor wat anders. Verhuizen dat is niets voor mij maar soms van inrichting veranderen maakt het leven wel leuker. Ben nu mee gegaan in de trend alles industrieel. Laten ze bij de KeukenFavoriet nou net een prachtige keuken hebben staan vol in die stijl. Mooi hout met stalen handvatten, past perfect bij de rest van de inboedel.

De badkamer

Naast de keuken ook de badkamer aangepakt. Beton Ciré laten zetten, prachtig spul. Geeft echt een strakke look aan de badkamer en natuurlijk past het goed bij de stijl van de woning, industrieel. Ben er nog steeds niet over uit wat nu het mooiste in mijn huis is, de badkamer of de keuken. Mijn vrouw verkiest de keuken boven de badkamer, misschien heeft ze wel gelijk de keuken is echt van top kwaliteit.