Ferro voeding

Mens, dier en plant hebben voeding nodig om te groeien en te bloeien. Ferro voeding is van hoge kwaliteit en geschikt voor elke periode die een plant doormaakt. De Ferro Bio Crop versterker, is een kwaliteitsvoeding voor de plant, om een nog mooier uiterlijk te krijgen. De Ferro Bio Crop, is verrijkt met stoffen die er voor zorgen dat de plant meer chlorofyl aanmaakt. Dit zorgt voor mooier en sterker blad met een frisse uitstraling. Deze voeding is verkrijgbaar in 5 literverpakking.

Schoonmaken

Het is belangrijk om het kweken zo schoon en hygiënisch mogelijk te laten verlopen. Teeltafels en wanden in de omgeving van het kweken moeten schoon blijven, om een degelijk resultaat te krijgen.

Ferro heeft een groot aantal voedingsubstanties in het assortiment, maar ook een producten die helpen om de kweekomgeving goed schoon te houden. Ferro Clean Soap is daar speciaal voor ontwikkeld.

Plantversterker

Ben je op zoek naar een product wat de planten versterkt in groei en bloei, dan is de Ferro Bio Boots plantversterker een uitstekend product. Verkrijgbaar in 1 liter flacon en simpel online te bestellen. Kijk voor alle Ferro producten op de website.