Filling pieces

Wanneer jij op zoek bent naar een nieuw paar sneakers, dan heb je wellicht eens gehoord van Filling Pieces. Dit schoen merk staat erom bekend een uniek design en kwaliteit te bieden, tegen een goede betaalbare prijs. Het merk had dan ook als doel om de kloof te overbruggen tussen streetwear en high fashion. De visie van de oprichter van het merk was dan ook om luxe schoenen te maken die betaalbaar zijn. Hij vond het dan ook niet goed dat luxe merken zoals Dior en Lanvin erg veel geld vroegen voor goede kwaliteit schoenen, die zeker voor jongeren vaak onbetaalbaar waren.

Veel keuze

Waar het merk Filling Pieces startte met een paar simpele modellen, is dit inmiddels uitgegroeid tot een heuse collectie. Zo kun je kiezen uit veel verschillende schoenen en verschillende designs. Veel schoenen zijn laag tot midden hoog. Echter zijn er ook hogere modellen die ideaal zijn voor in de wat koudere dagen, en je enkels ook goed bedekken. Ben je op zoek naar een lekkere lichte en strakke schoen, kies dan bijvoorbeeld voor de Filling Pieces 1855 Ligt Plain Court All White. Deze sneaker is gemaakt in een gave witte kleur, en is daarnaast 100% van leer. Doordat de schoen van een hoge kwaliteit is, kun je hier zonder problemen jarenlang mee doen.

Een echte eye catcher

De schoenen van het merk zijn dan ook echt stijlvol en trendy te noemen. Veel sneakers van dit merk hebben een gave suede achtige look van de bovenkant, en een strakke witte zool. Kies bijvoorbeeld voor de Filling Pieces 2002 Shark die gemaakt zijn in een lichte grijze kleur. Het materiaal van deze schoen is gemaakt van 100% nubuck en staat daardoor garant voor jarenlang plezier. Dit is bijvoorbeeld 1 van de schoenen van de nieuwe collectie. Door regelmatig de site in de gaten te houden van Hans Voortman kun jij direct zien welke schoenen nu beschikbaar zijn, en welke schoenen behoren tot de nieuwe collectie.