Kies het beste voor jouw auto én veiligheid

Je rijdt met veel plezier dagelijks in je BMW 1 Serie. De auto ligt lekker op de weg, je voelt je er veilig in en de auto ziet er fantastisch uit. Goed onderhoud is voor jouw auto dan ook zeker belangrijk. Je wil je fijne wagen immers in de beste conditie houden en er nog jaren van kunnen genieten. Dan zal er een punt komen waarop je een belangrijke beslissing moet nemen. Als jouw velgen toe zijn aan vervanging moet je kiezen of je deze laat vervangen door originele of namaak velgen. En die keuze heeft meer gevolgen dan je zou denken.

Het verschil tussen namaak en origineel

Onderhoud van een auto kan behoorlijk prijzig zijn. Daarom is het zeker begrijpelijk dat je bij de keuze voor velgen waarschijnlijk al snel naar de prijs kijkt. Dan zal je opvallen dat namaak velgen een stuk goedkoper zijn dan originele BMW 1 Serie velgen. Maar pas op, want dit is een typisch geval waarin goedkoop duurkoop blijkt te zijn. De kwaliteit van de replica’s is beduidend slechter. Dit heeft invloed op het complete rijgedrag van jouw geliefde auto. De wegligging wordt minder goed en zelfs de veiligheid kan afnemen. Dat wil je natuurlijk niet.

Goedkoper en toch kwaliteit

Het is dus altijd aan te raden om originele BMW 1 Serie velgen te kopen, maar wat nou als jouw budget dit niet toelaat? Ook dan is er een goede oplossing. Het is mogelijk om gebruikte velgen aan te schaffen. Dit zijn originele BMW velgen van goede kwaliteit. De velgen zijn gebruikt, maar wel nog in een prima staat. Tegelijkertijd betaal je hier wel een zacht prijsje voor. Je levert niet in op de kwaliteit, maar wél op de prijs. Op die manier heb je het beste van twee werelden.