led scherm voor winkel etalages

Led scherm

Tegenwoordig kun je eigenlijk alleen nog maar een goed lopende winkel hebben als hij in een druk bezocht winkelgebied zit. Ik denk dan aan een centrum van een grote stad. Hier komen nog veel mensen samen en zie je dat winkels nog wel kunnen overleven. Met name kledingwinkels hebben het op andere locaties er moeilijk omdat ze ook nog eens veel concurrentie hebben van het internet. Steeds meer kleding wordt gekocht op het internet. Mensen hoeven niet meer de deur uit en ze kunnen de kleding ook vaak kosteloos terugzenden.

Maar hoe kun je je als winkel tussen al die winkels nu onderscheiden. Je kunt natuurlijk heel veel geld in een mooi interieur stoppen maar mensen gaan toch steeds meer op prijs vergelijken en je moet ze toch eerst binnen zie te lokken om überhaupt een kans te maken dat ze iets bij je kopen.

Een van de belangrijkste dingen is dus opvallen met je showroom. Een interessante mogelijkheid is om een led scherm aan de gevel van je winkel te hangen of om een led scherm in de etalage te plaatsen.

Led schermen zijn fel en je kunt werken met films. Films werken altijd erg goed om de aandacht te trekken omdat het allemaal beweegt. Zo kan een sportwinkel die spullen verkoopt video’s vertonen van bekende sporters waar mensen zich mee associëren of waar ze tegenop kijken. Een andere goede optie is om extreme video’s te vertonen . Extreme sporten zijn een geweldige trekker voor mensen omdat ze bewondering hebben voor de dingen die er gebeuren die ze zelf nooit zelf zouden kunnen.

Een laatste tip is om grappige video’s te vertonen. Mensen lachen graag en het zou mooi zijn als ze deze associatie krijgen bij uw winkel.

Denk dus eens na over een winkel led scherm. Het is geen goedkope investering maar hij betaald zich zeker terug door veel meer klanten naar de zaak te trekken.

Een specialist voor winkel led schermen is Leddisplayexpert. Ze zijn gevestigd in Breda maar ze komen ook op locatie langs om voorbeelden te tonen. Ze geven erg goed advies en ze beiden ook de optie aan om een led scherm te leasen wat ook weer erg interessant is mocht u het niet in 1 keer kunnen aanschaffen.