Stijlvolle hoed heren

Bekijk de stijlvolle hoed heren bij Hatland. Op de site zie je prachtige hoeden zoals de Aussie, Bogart, Botswana, Bushwalker, Fisherman, Greenville, Indy, Kasai, Ledyard, Lykens Cooldown, Orinco Gore-Tex, Randson, Radford, Sheldon en de Sim. Dit is een kleine greep van de hoed heren die je op de site van Hatland aan kan treffen. Alle hoeden hebben een functie, en misschien is het model Willows de meest duidelijke omdat het als strandhoed kan fungeren, dus bescherming kan geven tegen fel zonlicht. De Vincenzo is ook zo te omschrijven, maar een bijzonder chique exemplaar, en kost daarom fors duurder dan de andere hoeden.

Hoeden voor hem en haar

Naast de hoed heren heeft Hatland ook hoeden voor dames. Omdat de site overzichtelijk is, is filteren dus het product zoeken wat je wil hebben, heel eenvoudig. Voor de hoed heren kun je selecteren welk seizoen, voorkeur voor een kleur, en hetzelfde is met een hoed voor dames. Onder de hoeden voor dames staan zeer stijlvolle exemplaren, maar ook uiterst functionele hoeden zoals een strooien hoed voor als je ergens bent waar geen schaduw is terwijl de zon voluit schijnt. Zulke hoeden hebben zich bewezen tijdens het tuinieren, het is daarom een must have. Bekijk de hoeden voor dames en heren op de site van Hatland.

Hatland heeft een groot assortiment aan hoofddeksels voor alle seizoenen

Naast de hoed heren en dames heeft Hatland ook petten. Een pet is over het algemeen wat sportiever dan een hoed, ook al zijn sommige hoeden wel voor de sport. Denk aan die typische hoeden voor vissers, of hoeden voor op safari. Het is de moeite waard om op de site de petten te bekijken; Hatland heeft petten voor dames en heren. De Sutton heeft een verfijnde afwerking, de Wesco is standaard, en de Rhett of Nadal sportief. Er zijn dus petten voor iedereen en bij iedere gelegenheid. Bekijk de heren en dames petten op de site van Hatland.