Tip: vacatures Veldhoven fulltime!

De beste vacatures Veldhoven fulltime gezocht? Kom dan snel solliciteren bij de Mac! Hier kun jij zowel parttime alsmede fulltime aan de slag. Werken in een van de leukste restaurants blijft ontzettend leuk om te doen. Bovendien kun jij hier jouw kennis verder uitbreiden en dat is wel zo prettig. Nu wil jij natuurlijk weten hoe dat jij kunt solliciteren! Het werken in een van de leukste team blijft een aanrader! Hier kan ik je alles over vertellen. Dit omdat ik recent ook heb gesolliciteerd bij dit bedrijf.

De leukste vacatures in Veldhoven!

Nadat mijn werkgever er voor een half jaar terug voor heeft gekozen om de deuren te sluiten stond ik helaas op straat. Dit hield in dat ik weer het traject van solliciteren in mocht. Op zich is dat niet zo heel erg, maar wel als je steeds een afwijzing krijgt. Uiteindelijk kwam ik de vacature tegen van de Mac en dat sprak mij heel erg aan. De stoute schoenen had ik aangetrokken en vervolgens ben ik hier gaan solliciteren. Nog geen twee dagen later kreeg ik al een telefoontje of dat ik langs wilde komen voor gesprek.